Varmvattenberedare Lidköping

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Billigare varmvatten med en varmvattenberedare

Vi på Svensk Kylservice är mest kända för våra värmepumpar, som ju är vår specialitet, men vi har också bra koll på varmvattenberedare. Vi erbjuder marknadens bästa sortiment så ta gärna en titt i vår webbshop! Vi säljer modeller av alla storlekar, och med varierad kapacitet och prisklass, för att var och en ska kunna hitta precis det de behöver hos oss.


Spara pengar med rätt varmvattenberedare

En varmvattenberedare ska vara anpassad för ditt hus förutsättningar, är den av hög kvalitet kan den spara dig tusentals kronor på varmvattenuppvärmning varje år. Ungefär 20 % av all hushållsuppvärmning går till att värma vatten, så här finns massor att spara.

Det finns en rad olika saker man kan göra för att minimera sina kostnader för vattenuppvärmning, ett viktigt steg är att välja en varmvattenberedare som har låg tomgångsförlust.

Sparsamt varmvattenbruk

Det är viktigt att alltid välja miljövänliga lösningar för uppvärmning, inte bara för miljöns skull utan lika mycket för privatekonomins. De miljövänliga lösningarna i regel också billiga!

Andra saker man kan göra för att spara in pengar på varmvatten – och vatten i allmänhet – är att investera i energisnåla kranar och duschmunstycken som ger finfördelad spridning av vattnet och därmed ger känslan av mycket vatten när det egentligen är lite. Man ska givetvis också tänka på att inte låta vattnet stå och rinna utan anledning när man duschar, borstar tänderna eller diskar. Läckande kranar är en annan stor vattentjuv.

Välkommen till oss på Svensk Kylservice, vi berättar gärna med om smart vattenbruk och ditt val av varmvattenberedare.

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar