Luft-vattenvärmepumpar Lidköping

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar från Svensk Kylservice

Vi här på Svensk Kylservice lägger mycket tid och engagemang på att undersöka de produkter vi tar in för försäljning – du kan alltid känna dig trygg med att de luft-vattenvärmepumpar du köper från oss håller marknadens absoluta bästa standard. Vi har väldigt hårda krav på våra produkter och begränsar vårt utbud till märken vi vet är pålitliga. Du finner produkter från bl.a. NIBE och Mitsubishi i vårt sortiment.


Ett alternativ som passar alla

En luft-vattenvärmepump är ett alternativ som många kan ta sig råd med och som ändå ger markant sänkta uppvärmningskostnader. Detta är kanske den mest gångbara värmepump som finns. Det som krävs för att en luft-vattenvärmpump ska kunna fungera är att huset du bor i har ett vattenburet uppvärmningssystem. Bergvärme är det långsiktigt bästa alternativet, men kostar mycket pengar, och inte alla hus ligger nära ett berg. I dessa fall menar vi att luft-vattenvärmepumpar är ett fullgott alternative – som kostar mindre.

Olika hus är byggda på olika vis och med olika material. Det finns alltid mängder av saker att ta hänsyn till när man ska välja värmepump. Bostadsytan och läget på huset är avgörande faktorer.

Alla vinner

Värmekällan i en luft-vattenvärmepump är, liksom för luftvärmepumpen, utomhusluften. Källan är alltså gratis och förnybar och ett fantastiskt val för den som bryr sig om miljö och framtid – och den egna plånboken. Luft-vattenvärmepumpens betalar snabbt av sig, man kan sänka sina uppvärmningskostnader med så mycket som 80 % om man installerar en luft-vattenvärmepump! De pengar man investerar är snart avbetalade.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar