Frånluftsvärmepumpar Lidköping

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar från Svensk Kylservice

Vill du veta mer om frånluftsvärmepumpar? Välkommen då till oss på Svensk Kylservice, vi berättar gärna allt vi vet om frånluftsvärmepumpar och andra värmepumpar. Vi diskuterar också gärna ditt hushålls behov och vad som finns att tillgå. Vi är experter på värmepumpar och hoppas få chansen att installera en i ditt hem och hjälpa dig att minimera dina uppvärmningsutgifter.


Fördelar och nackdelar

Det finns massor av fördelar med frånluftsvärmepumpar!

En frånluftsvärmepump är enkel att installera och sköta, den är smart och tyst och spar dig en massa pengar. Det är faktorer som är svåra att bortse från.

För att ens hus ska vara en kandidat för en frånluftsvärmepump så måste ett mekaniskt ventilationssystem finnas. Denna lösning lämpar sig inte för stora hus på över 200 kvadratmeter.

Ta vara på den värme som finns

Vår generation har insett vikten av återvinning och vi är bra på att återvinna, kanske vurmar vi lite extra för frånluftsvärmepumpar.

Frånluftsvärmepumpar återvinner värme från luften som lämnar huset via ventilationssystemet, det är en både lönsam och finurlig lösning. Om man jämför en frånluftsvärmepump med en klassisk elpanna så kan spara upp till 60 % av uppvärmningskostnaderna om man väljer värmepumpen.

I nya hus är frånluftsvärmepumpar idag standard, och det krävs ett relativt nytt hus för att denna värmepump ska fungera riktigt bra. Det får heller inte handla om ett för stort hus, man brukar lägga taket vid 200 kvadrat. Installationen av en frånluftsvärmepump är enkel.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar