Luftvärmepumpar Lidköping

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Vi hjälper dig hitta rätt luftvärmepump

Hos oss på Svensk Kylservice hittar du ett finslipat utbud av luft-luftvärmepumpar och alla är anpassade till vårt kalla, svenska klimat. Vi hjälper dig med allt från att svara på dina frågor till att installera och serva din värmepump när så behövs.


Så fungerar luftvärmepumpen

Komfortvärmepumpar är ett annat namn för luft-luftvärmepumpar och de hämtar sin värmeenergi från luften som finns utanför huset. Från värmepumpen pumpas sedan luften in i hemmet. Vi här i Norden behöver luftvärmepumpar som är särskilt anpassade till vårt karga, nordiska klimat. Vi får väldigt kallt om vintern och det är kämpigt för en luftvärmepump att hantera.

En värmepump som ger kyla

Om man bland alla värmepumpar väljer en luftvärmepump så har man dubbla fördelar med sin värmepump, en luftvärmepump kan nämligen inverteras på sommaren och istället för att ge värme, sänka temperaturen. Nu är vi svenskar inte särskilt bortskämda med värme, men det förekommer ändå att vi får användning av luftkonditionering om sommaren bringar en värmebölja.

Luftvärmepumpar för in varm luft i det rum som själva pumpen sitter i, så för att ha nytta av en luftvärmepump så krävs öppna ytor – eller att man bara har ett enda rum att värma upp. Övriga rum påverkas bara litegrann av luftvärmepumpen. I varma länder är det vanligt att man har en luftvärmepump i varje rum eftersom behovet av kalluft på sommaren är stort. Dessutom är husen illa isolerade så varmluften är väldigt välkommen om vintern. En luftvärmepump kan i ett svenskt hem sänka uppvärmningskostnaderna med upp till 60 %.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar