Spabad Lidköping

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Spabad från Svensk Kylservice i Lidköping

Vi på Svensk Kylservice har specialiserat oss på klimatanläggningar i flera år vilket såklart har lett oss in på banan för associerade produkter och koncept. Spabad är just en sådan produkt. Många drömmer om att ha ett spabad hemma, då kan man bada i varmt och skönt vatten utomhus året om. Har man en värmepump så kan man värma vattnet i spabadet upp till väldigt låga kostnader. Är du i färd med att installera en värmepump så kanske du rent av ska slå till med att installera ett spabad samtidigt?


Spabad + värmepump = sant

Trots att det funnits intresse för spabad ganska lång tid så har vi här på Svensk Kylservice inte velat ta in och sälja några eftersom det inte har funnits några spabad som håller måttet för nordisk standard och nordiskt klimat. Vi hänger dock med i svängarna och har nu hittat spabad som funkar för oss nordbor – dessa hittar du givetvis hos oss på Svensk Kylservice.

Vad är ett spabad?

Ett spabad är ett stort badkar, anpassat för utomhusanvändning. Det är mycket mer än ett enkelt badkar, egentligen mer som en avancerad utomhusjacuzzi. Man kan välja bland olika, härliga funktioner till sitt spabad om man så vill – som massagefunktion och bubbel.

Det finns spabad i många olika storlekar och former och när man väljer sitt spabad så ska man givetvis utgå från hur mycket plats man har, hur budgeten ser ut, och vilka funktioner som är önskvärda. Baserat på ens kriterier väljer man sitt spabad. Det kostar en del att att köpa ett spabad, men att ha tillgång till utomhusbad året om är verkligen lyxigt och något man helt klart ska unna sig om man kan!

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar